top of page

Home

G&F Home

Of het nu de zakelijke of de particuliere markt betreft… G&F Services verzorgt voor uw pand of woning zowel het onderhoud als de schoonmaak. Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om te kunnen werken met de beste producten. Daarbij handelen wij steeds in uw belang, wat onder meer betekent dat wij kunnen werken tegen aantrekkelijke tarieven.

G&F Interieur

G&F Services verzorgt de stijlvolle aankleding van uw interieur. Van A tot Z én zowel zakelijk als privé. We werken merkonafhankelijk wat betekent dat wij een uitgebreid assortiment meubels en stoffering kunnen leveren. Tevens zijn we gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Onze professionele kasten- en meubelbouwers gaan, op basis van uw wensen, aan de slag met een tailor made oplossing die aan al de gevraagde functionaliteiten voldoet. Daarbij staan hoogwaardige kwaliteit en het gebruik van duurzame producten hoog in het vaandel.

G&F Onderhoud

Het in goede conditie houden van uw zakelijke pand of privé woning is erg belangrijk. Tijdgebrek en het ontbreken van de juiste kennis zorgen er vaak voor dat onderhoud vooruitgeschoven of zelfs vergeten wordt. De allround schoonmaak en onderhoud services van G&F Services zijn er om u te ontzorgen en er daarnaast aan bij te dragen dat alles in keurige staat blijft. In samenspraak met u wordt er bepaald welke schoonmaak- en onderhoudsdiensten er uitgevoerd dienen te worden. Wij doen dit in overleg met u ook buiten kantooruren.

G&F Services zorgt voor duurzaamheid en uitstaling die bij uw wensen past.

bottom of page