top of page

Garden

G&F Garden

Eén aanspreekpunt voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin… thuis of op kantoor. Wel zo fijn! G&F Services regelt dit voor u. Uw tuin krijgt de aandacht die het verdient… heel het jaar door!

G&F Tuin ontwerp

Net verhuisd naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand? Of gewoon toe aan iets nieuws? G&F Services zorgt voor een tuin waar u het hele jaar door van kunt genieten. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. Op basis daarvan maken wij een gedetailleerd ontwerp en geven we u een tuin die écht bij u past.

G&F Tuin onderhoud

Geen groene vingers? G&F Services wel. Bent u op zoek naar een partij die uw tuin het hele jaar door op orde houdt en zorgt voor het schoonhouden van uw oprit? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. G&F Services biedt een totaalpakket aan diensten waarmee wij zorgen voor een optimale verzorging van uw tuin. Op afspraak komen we bij u langs op de tijden dat dit u het beste uitkomt.

G&F Zwembad en Spa onderhoud

Goed onderhoud aan uw zwembad of spa, zorgt ervoor dat u die frisse duik kunt blijven nemen en met een gerust hart kunt bijkomen in de sauna of de jacuzzi. Aan de hand van de juiste kennis en met de juiste benodigde professionele apparatuur verzorgen wij het periodieke onderhoud van dat zwembad of die spa. Graag bespreken we met u de mogelijkheden.

bottom of page