top of page

Automobile

G&F Automobiel

Komt u er niet aan toe om uw auto te wassen? Wanneer uw auto naar de garage moet laat u hem graag brengen? Na een avondje uit wilt u veilig thuisgebracht worden in uw eigen auto? G&F Services kan dit alles voor u verzorgen.

Chauffeuren

Veilig, vertrouwd en ontspannen van A naar B? Onze privé chauffeurs zorgen ervoor dat u in alle rust op de plaats van bestemming aankomt. Doordat wij u rijden kunt u zich richten op andere zaken zoals het bijvoorbeeld goed voorbereiden van uw volgende afspraak. Met de G&F Chauffeursdiensten komt u altijd zonder zorgen en uitgerust bij die volgende afspraak aan.

Thuisbrengservice

Met de G&F Thuisbrengservice zorgen wij ervoor dat u na een gezellige dag of een leuk avondje uit veilig wordt thuisgebracht. Dit doen wij ook voor uw collega’s of klanten. Een feestje, etentje of zakelijke lunch? Onze chauffeurs brengen u in uw eigen auto naar huis. Hiermee bespaart u een hoop tijd en zorgen. Een last minute rit… geen probleem. Ook hier draaien wij onze hand niet voor om.

Airportservice

Uw vakantie of zakenreis begint bij u thuis. Met de G&F Airportservice gaat u ontspannen op reis. U hoeft niet om te kijken naar uw bagage. Wij zorgen dat dit veilig van en naar de luchthaven wordt vervoerd. Ook wordt uw auto weer veilig thuis geparkeerd zodat u geen onnodige parkeerkosten maakt. Wanneer u op reis bent kunnen we ook al onze andere onderhoudsservices voor u in werking zetten. Met de G&F Airportservice zorgen wij er ook voor dat uw zakelijke klanten van en naar de luchthaven worden gebracht.

Valet parking

Al bij aankomst een wauw-effect voor uw gasten creëren? Met de G&F Valet Parking service worden uw gasten bij aankomst netjes ontvangen. Het vinden van een vaak schaarse parkeerplek is voor de gast hierbij verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat de auto van uw gast op een veilige plaats geparkeerd wordt. Bij vertrek staat de auto keurig gereed, waarna men de reis naar huis kan aanvangen. Met of zonder chauffeur.

Onderhoud

Reparatie, onderhoud, banden, wrappen.

Moet er iets gerepareerd worden aan uw auto? Moet de auto weg voor onderhoud? G&F Services haalt uw auto op, brengt hem naar de garage en zorgt er ook weer voor dat uw auto snel en zonder extra onnodige kosten weer bij u op de oprit staat. Staat er een bandenwissel op de agenda? G&F Services geeft advies op het vlak van de juiste bandenkeuze en verwisseld deze naar wens ook voor u. Ook verzorgen wij de opslag van uw zomer- of winterbanden. Uw auto wrappen? G&F Services verzorgt de wrap-styling van uw auto. G&F Services heeft daarnaast veel kennis van de huidige autobranche. Aan de hand van deze kennis helpen we u graag bij de keuze van uw nieuwe auto.

Wassen & poetsen

Op elk gewenste locatie.

Uw auto verdient de beste behandeling. G&F Services wast uw auto wekelijks of op de door u gewenste datum. Ook bepaalt u het tijdstip en de locatie. Wij zorgen ervoor dat onder meer de lak in topconditie blijft en uw auto een hoge waarde behoudt. Met onze duurzame producten maken wij uw auto weer brandschoon of brengen wij hem terug in nieuwstaat.

bottom of page